Compania MERT S.A.

Infiintata in anul 1998, avand ca principal domeniu de activitate comertul, mert S.A. este cunoscuta pe piata in special ca unic importator al produselor Dalan. Dezvoltand acest comert, societatea isi formeaza rapid o retea de distributie in toata tara.

Increderea ferma in produsele sale de calitate, precum si relatiile stabile pe care le-a dezvoltat cu partenerii sai de afaceri, au contribuit la progresul rapid al societatii.

Astazi societatea isi desfasoara activitatea intr-un complex industrial ce se intinde pe o suprafata de 6 ha de teren, situat in comuna Afumati, jud. Ilfov. Aici, societatea a construit in perioada 2002-2007 cinci hale industriale, fiecare cu spatii destinate birourilor (zone administrative) precum si spatii de depozitare, in suprafata totala construita la sol de 25.500 mp.
Compania mert S.A, recunoscuta pentru raportul calitate/pret al produselor sale, are ca principal obiectiv in relatiile cu furnizorii sai incheierea unor contracte de exclusivitate cu principalii producatori din Turcia.
Astfel in ultimii ani, societatea si-a diversificat tot mai mult gama de produse, evoluand in prezent pe mai multe segmente de piata, atat alimentare cat si nealimentare.
Extinderea pietei de desfacere, dar in special a gamei de produse pe care societatea le ofera, este una dintre prioritatile companiei mert S.A. Astfel, societatea intensifica in permanenta campania de promovare a produselor sale.

S.C. mert S.A. este structurat astfel incat sa acopere cat mai multe segmente ale pietei. Produsele noastre se adreseaza unui public tinta foarte larg, deopotriva copiilor cat si adultilor, iar preturile sunt accesibile pentru toate categoriile sociale.

Produsele nealimentare: sapun, detergenti, scutece de unica folosinta, servetele umede, deodorante - sunt importate de la urmatoarele companii din Turcia : Dalan Kimya Endustri, Beyaz Kagit, Crea, Belinda cele mai cunoscute branduri pe piata romaneasca fiind: DALAN Family, Fresh, Nancy, Cindy, Babysh, Beltox, Pearly si Idil.
Produse alimentare – masline Queen, batoane, napolitane, biscuiti, bomboane, acadele, jeleuri, guma - sunt importate de la companiile: Eroglu, Simsek, Saadet si Beyazpinar.

Produsele prezentate sunt importate direct de la producator de catre S.C. mert S.A. si sunt comercializate in Romania atat prin intermediul societatilor de distributie, precum si prin cel al retelelor internationale : Metro, Billa, Cora, Real, Auchan, Kaufland, Profi, Carrefour.
Creativitatea si inovatia in prezentarea produselor noastre, promptitudinea si rapiditatea in livrarea comenzilor, colaborarea la inalte standarde profesionale cu partenerii nostrii sunt principalele strategii de dezvoltare pe care societatea noastra le aplica.
O intelegere cat mai corecta a nevoilor de consum, a gusturilor consumatorilor directi, precum si dorinta noastra de a le satisface, reprezinta deasemeni principala politica a mert S.A.
Succesul mert S.A. se datoreaza unei echipe profesioniste si unor standarde de calitate pe care le impune si le aplica in intreaga sa activitate.